Buitendeuren

Buitendeuren

Buitendeuren bepalen het aanzicht van uw huis. Hierbij kunt u denken aan terrasdeuren, achterdeuren en natuurlijk de voordeur. Vooral deze laatste deur is bij uitstek het visitekaartje van uw huis. Daarnaast zijn deuren ook functioneel; ze houden kou en inbrekers buiten de deur. Besteed daarom aandacht aan uw nieuwe buitendeur! Lees hier waar u op moet letten bij de aankoop van uw nieuwe buitendeur.

Welke stijl past bij u en uw woning?

Er is veel keus op het gebied van buitendeuren. Wanneer u weet op welke technische aspecten u moet letten kunt u zich bezig gaan houden met het uiterlijk van de deur. Een leuke klus! Vraagt u zich eerst af voor welke stijl u gaat, en dat die stijl aansluit op uw nieuwe of huidige woning. Zo kunt u voor een landelijke, klassieke, of tijdloze of moderne stijl gaan. Kiest u voor een deur met ramen of zonder? Bestel de folders om te zien hoe de deuren eruit zien.

Beslag

Bij het deurbeslag moet u denken aan de deurknoppen, de scharniern en het slot. Hiermee kunt u ook invloed uitoefenen op de sfeer van de deur! Let hierbij ook op een duurzame en inbraakwerende kwaliteit. U heeft hier bij de keuze uit de volgende materialen: chroom, ijzer, nikkel, titanium, brons of messing. Vraag uw monteur op welke manier u uw deurbeslag het beste kun onderhouden.

Veiligheid

Naast uitstraling hebben deuren ook een duidelijke beschermende functie, het is een middel om ongenode gasten buiten de deur te houden. Let bij de aankoop van uw deur op het veiligheidskeurmerk KOMO of het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). U weet dan dat de gebruikte materialen inbraakbestendig zijn en kunnen er bijvoorbeeld bij de montage meerpunt sluitingen gemonteerd worden waardoor het nog lastiger de deur van buiten open te maken.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!
Type code over*: captcha

Deuren offerte check