Garagedeuren

Garagedeuren

De klassieke kanteldeuren

Deze deur kennen we allemaal nog wel: de garagedeur die je optilt en in zijn geheel naar binnen of buiten kantelt. Deze deur is ideaal wanneer isolatie geen rol speelt. Heel praktisch en het meest voordelig wanneer u voor een lage prijs gaat. Voor 250 euro heeft u er al één. Uiteenlopende designs zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten.

Sectionale garagedeuren

U kiest voor een sectionale garagedeur om vooral de goed isolerende eigenschappen. Is het dus belangrijk dat het niet te koud wordt in uw garage, dan doet u er goed aan om voor een sectionale garagedeur te kiezen. Hier hebt u de mogelijkheid om voor hout of kunststof te kiezen. Verder heeft deze garagedeur het voordeel vaak brandwerend te zijn, zeer inbraak bestendig en nemen ze minder ruimte in beslag dan kanteldeuren. Ook kunt u kiezen voor een elektrische sectionale garagedeur, waarmee u de garage van een afstand kan openen.

Ook handig is de mogelijkheid om er een verticale deur in te laten plaatsen, waardoor u de garagedeur niet helemaal hoeft te openen als u alleen uw fiets binnen wilt zetten. Ontdek de vele mogelijkheden!

Roldeuren

Wanneer u weinig ruimte heeft biedt de roldeur uitkomst. Deze rolt boven aan op zodat er minder ruimte onder het plafond nodig is. Omdat de deur niet uit hoeft te klappen kunt u uw auto tot vlak aan de deur parkeren voor u hem openmaakt. Deze garagedeuren worden ook geleverd met een hoge isolatiewaarde.

Montage

Het is mogelijk om uw garagedeur zelf te monteren, maar beseft u wel dat dit geen gemakkelijke klus is. Veel mensen laten dit dan ook aan professionele monteurs over. Zo weet u zeker dat de installatie perfect verloopt en zult u gegarandeerd optimaal plezier van uw garagedeur beleven!

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!
Type code over*: captcha

Deuren offerte check